Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
ПАРАЛЕЛИ НА ФАСЦИНАНТНАТА ЕНЕРГИЈА
изведба на најновиот проект на Балетот МНТ - "Паралели",

Периодика: Утрински весник Датум: 08.07.2003