Автор: Тихомир Титизов Категорија: критика
ЛЕКЦИЈА ЗА НАЦИОНАЛНОТО
БАЛЕТ–ОХРИДСКО ЛЕТО 2003

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.08.2003

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ПОЗИТИВНИ ВИБРАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1985

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ПРИЈАТНА РЕГАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.11.1984

Автор: Оливер Белопета Категорија: интервју
ДВЕ ИЗНЕНАДУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.10.1984