Автор: Александар Митевски Категорија: критика
КАРОЛИНА, ПОКАЖИ ШТО ЗНАЕШ!
Откако "легнаа" чувствата за "Скопје 2002" за избор на песна за Евровизија

Периодика: Утрински весник Датум: 23.02.2002