Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
БРИЛИЈАНТЕН КОНЦЕРТЕН АРТИЗАМ
кон концертот на џулијан рахлин - виолина, „охридско лето 99“

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.07.1999

Автор: Димче Николески Категорија: критика
РАЗИГРАНАТА ФЛЕЈТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.02.1984