Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УШТЕ ЕДНА АФИРМАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.04.1972

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ИЗМАМЕНА ПУБЛИКА НЕОБИЧЕН КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.02.1957

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА МЕКСИЧКИОТ ВИОЛИНИСТ ХЕНРИ ШЕРИНГ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.04.1956