Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
НЕИЗБРИШЛИВ БЕЛЕГ НА НАШЕТО КУЛТУРНО ЖИВЕЕЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.07.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СВЕЧЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА МЛАДОСТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.06.1963