Автор: Тина Иванова Категорија: интервју
НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ТРЕБА ДА ПОРАСНЕ СО 103-КА
РАЗГОВОР СО ЈАНКО ИЛКОВСКИ ВОДИТЕЛ НА КАНАЛ 103

Периодика: Утрински весник Датум: 29.06.2000

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
БАЛКАНСКА РАПСОДИЈА
СКОПЈЕ 103 УРБАН ФЕСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.06.1994

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ПОМЕЃУ ИЛУЗИИТЕ И ЖИВОТОТ.
ЈУТОПИЈА, КАНАЛ 103

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.03.1992