Автор: Јулија Илијевска Категорија: интервју
АЛЕКСАНДРА СО ЕВРОПСКА КАРИЕРА
ГЛАСОТ НА КВАРТЕТОТ ДАУТОВСКИ ЈА ОСВОЈУВА МЕЃУНАРОДНАТА МУЗИЧКА СЦЕНА

Периодика: Време Датум: 22.03.2010

Автор: Јулија Илијевска Категорија: критика
ПАРИТЕ И ОПРЕМАТА ГИ ДРЖАТ ЅВЕЗДИТЕ НАСТРАНА
НЕ ОДМИНУВААТ ЛИ СВЕТСКИТЕ МУЗИЧАРИ

Периодика: Време Датум: 05.02.2010