Автор: Н.Н. Категорија: критика
КОЛЕКЦИЈА ЗА СЛАДОКУСЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.12.1984

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ЗАГУБЕН РИТАМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.11.1984