Автор: Цветанка Зојчевска Категорија: критика
СПЕКТАКЛ СО „СВИРАЧОТ НА ПОКРИВ“
БИТОЛСКИ ТЕАТАР ИМАШЕ ПРЕМИЕРА НА МЈУЗИКЛ

Периодика: Вест Датум: 17.08.2007