Автор: Т. Титизов Категорија: критика
„ЧУДЕСНИОТ МАНДАРИН“, „СИМФОНИСКИ ТРИПТИХОН“ И „ЛИЦИТАРСКО СРЦЕ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.06.1963