Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СПРОТИВНИ ИСПОЛНУВАЧКИ РАМНИШТА
за свечениот концерт по повод јубилејот на македонската филхармонија, диригент дорон соломон, солист јова миланова

Периодика: Вечер Датум: 30.11.1994