Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ДВЕ „АИДИ“ – ПОТФРЛУВАЊЕ И СОВРШЕНСТВО
За изведбата на Вердиевито дело на отворањето на Мајските оперски вечери со солисти од МОБ и втората изведба со гости од странтсво

Периодика: Вест Датум: 17.05.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ОПЕРСКИ СПЕКТАКЛ СО ДВЕТЕ ИЗВЕДБИ НА АИДА
МОВ 2006

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.05.2006