Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ФУНКЦИОНАЛНО И СТАБИЛНО
БОЕМИ И ЛУЧИЈА ДИ ЛАМЕРМУР НА СЦЕНАТА НА МНТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.06.1988

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДОБРО… СИЛНО… ВОЗБУДЛИВО
ЗА ЛУЧИЈА ДИ ЛАМЕРМУР ОД ДОНИЦЕТИ

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1988