Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
КОНЦЕРТИ-ФЕСТИВАЛСКИ БИСЕРИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.08.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ АТРАКТИВНИ ДУА

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.08.1979

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДУВАЧКИ ДОСТИГАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.08.1977

Автор: Димитрие Бужаровски Категорија: критика
ЗБОГАТУВАЊЕ И НЕГУВАЊЕ НА ТРАДИЦИЈАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.04.1977