Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
СЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДМЕТНЕ
За Гала оперскиот концерт за Василица на Операта на МНТ

Периодика: Вест Датум: 14.01.2004

Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
ОПЕРСКО ДЕЛО СО СПЕКТАКУЛАРНИ ДИМЕНЗИИ
Кон: Операта „Фауст“ на Шарл Гуно, во изведба на Белградската опера на МОВ

Периодика: Вест Датум: 30.05.2003