Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ПОД ЗНАКОТ НА ВЕЧНОСТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.08.1976

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН КОНЦЕРТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1975