Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ВЕЧЕР ЗА УЖИВАЊЕ И ЗА ИЗМАЧУВАЊЕ
Кон концертот на Македонската филхармонија, диригент Марко Летоња - Словенија, виолина Изабел Фауст - Германија

Периодика: Вест Датум: 12.02.2010

Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ТЕГОБНОСТ И МЕДИТАЦИЈА
Кон концертот на Македонската филхармонија

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.02.2010