Автор: Ивона Саздовска Категорија: критика
КОНЦЕРТ ЗА ПАМЕТЕЊЕ ВО ИМЕ НА ВИНОТО И ЉУБОВТА
Калиопи го одржа својот голем солистички концерт

Периодика: Утрински весник Датум: 16.02.2009

Автор: Ивона Саздовска Категорија: критика
СЕДУМ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ НАДЕЖИ
Концертот со Македонската филхармонија - прв чекор кон успехот

Периодика: Утрински весник Датум: 07.06.2008