Автор: Петре Богданов Кочко Категорија: интервју
ТОДОР СКАЛОВСКИ ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Разгледи Датум: 01.01.1955

Автор: Александар Кировски Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА ЗЛАТКО БАЛОКОВИЌ

Периодика: Разгледи Датум: 09.05.1954