Автор: Тина Иванова Категорија: критика
РАХМАНИНОВ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА КОНЦЕРТНА СЕЗОНА
популарни дела, солист и диригент за отворањето

Периодика: Утрински весник Датум: 04.10.2006