Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МЛАДИТЕ ДОАЃААТ И ТИВКО И БУЧНО!
за солистичките рецитали на марина чадо и никола коџабашија

Периодика: Вечер Датум: 27.01.1995

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВО ЗНАК НА ИНДИСПОНИРАНОСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1972

Автор: Гордана Бачоска Категорија: критика
ВНИМАТЕЛЕН ПРОГРАМСКИ ИЗБОР

Периодика: Вечер Датум: 12.08.1972