Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
АФИРМАЦИЈА НА САМОДЕЈНОСТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.09.1964

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ВО ШИРОЧИНА – БЕЗ СООДВЕТЕН КВАЛИТЕТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.01.1962