Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
МЛАДИТЕ ОПЕРСКИ ПЕЈАЧИ ИМААТ СВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛ
Кон концертот на учесниците на мастеркласот на Оливера Миљаковиќ

Периодика: Вест Датум: 30.01.2008

Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ПРОФЕСИОНАЛНО ОТПЕАН „ЛИЛЈАК“
За оперетата на Јохан Штраус-помладиот во реализација на Операта на МНТ

Периодика: Вест Датум: 12.05.2004