Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
ВИСОКА ПРОФЕСИОНАЛНОСТ
кон концертот на инструменталниот ансамбл од белфор, франција на „охридско лето“

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.07.1998