Автор: Димче Николески Категорија: критика
УСПЕШНА ПРЕТСТАВА
КОН ОПЕРАТА ТРАВИЈАТА ОД Џ. ВЕРДИ ИЗВЕДЕНА НА МОВ 93 СО ГОСТИ ОД ЈУЖНА КОРЕЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1993

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БЕЗ ОСОБЕНО ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ
за претставите: „Тоска“ од Пучини и „Травијата“ од Верди

Периодика: Вечер Датум: 17.05.1993