Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ДВА РАЗЛИЧНИ СВЕТА
За концертот на Македонската филхармонија со солистот Стефан Миленковиќ, виолина(САД

Периодика: Вест Датум: 02.12.2003