Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПИЈАНИСТКА СО СОВРШЕНА ТЕХНИЧКА И ВОСХИТУВАЧКА МЕМОРИЈА
ИНТЕРФЕСТ 2003

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.10.2003

Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
СКРОМНИ МУЗИЧКИ ВЕЧЕРИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.08.1986

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДИЈАМЕТРАЛНО СПРОТИВНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.04.1973

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: друго
НА ТЕМА: ИМПРОВИЗАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1964

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
СОВРШЕНСТВО НА ВИОЛИНИСТИЧКО МУЗИЦИРАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.10.1957