Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
УБАВИНАТА НА АКАДЕМСКИОТ КЛАСИЧЕН БАЛЕТ
Кон балетската претстава „Рајмонда“

Периодика: Утрински весник Датум: 01.11.2007