Автор: Снежана Чадиковска Категорија: критика
ИНДИВИДУАЛНИ ДОСТРЕЛИ
КОН ПОДИУМОТ НА МЛАДИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО 90

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.07.1990

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНТИНУИРАН РАСТЕЖ
ЗА КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА, СОЛИСТИ МАРИЈА СТРЕЗОВА И ИГОР ПЕТРУШЕВСКИ

Периодика: Вечер Датум: 29.01.1987