Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ТРОПСКИТЕ СЛИКИ ПРЕТОЧЕНИ НИЗ ГЛАСОТ НА БОЛЕРОТО
По концертот на кубанската ѕвезда Ибрахим Ферер

Периодика: Утрински весник Датум: 19.04.2004