Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ ВЕЧЕРИ СО СОЛИСТИ НА ДУВАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.12.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ФАНАТИЧНА ЉУБОВ КОН КЛАРИНЕТОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.01.1978