Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
И ГАЛА-КОНЦЕРТОТ ИЗНЕНАДИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.10.2006

Автор: Слаѓана Јовановиќ Категорија: критика
БРАВУРОЗНА ТЕХНИКА И ЕГЗОТИЧЕН ЗВУК НА ТИШИНАТА
за дцата концерта во салонот 19.19

Периодика: Дневник Датум: 01.03.2000

Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
ВИСОКА ПРОФЕСИОНАЛНОСТ
кон концертот на инструменталниот ансамбл од белфор, франција на „охридско лето“

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.07.1998

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УСПЕШНИ КОНЦЕРТНИ СЕАНСИ
за финиш концертите на интерфест 94

Периодика: Вечер Датум: 21.10.1994