Автор: Димче Николески Категорија: критика
СТУДИОЗНА ИЗВЕДБА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.04.1984

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МАРИЈА ХАРВЕЈ, СОПРАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.03.1964