Автор: Слаѓана Јовановиќ Категорија: критика
МАКЕДОНСКА ПРЕМИЕРА НА РЕКВИЕМОТ ОД КЕРУБИНИ
велигденски концерт на филхармонијата

Периодика: Дневник Датум: 10.05.2000

Автор: Димче Николески Категорија: критика
УСПЕШНИ НАСТАПИ НА ДОМАШНИ ОРКЕСТРИ
кон концертите на македонскагта филхармонија (со моцартовиот реквием) и на камерниот оркестар на македонската радио телевизија (со солистот куфојанакис) на Охридско лето

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.07.1991