Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ЗА ЕДНИ УБАВО, ЗА ДРУГИ ЗДОДЕВНО ОТВОРАЊЕ НА „ОХРИДСКО ЛЕТО“
И покрај големото реноме, Енио Мориконе во Македонија доаѓа доцна,

Периодика: Утрински весник Датум: 14.07.2009