Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СЕПАК…СИЛНО ЖИВЕЕ И ОБЛАГОДАРУВА
кон манифестацијата „техо“ 97

Периодика: Вечер Датум: 19.06.1997

Автор: Властимир Николовски Категорија: критика
СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА ВО ЧЕСТ НА СТЕВАН МОКРАЊАЦ

Периодика: Разгледи Датум: 17.06.1956