Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
ИЗВЕДБА НА НИВО
За концертот на Македонска филхармонија, диригент Борјан Ценав со виолончелистот Гзавије Филипс

Периодика: Вест Датум: 04.12.2001