Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВА КВАРТЕТА, ДВА РЕЗУЛТАТА
за настапите на гудачкиот квартет на раадио скопје и квартетот „мојзес“ од братислава, чехословачка

Периодика: Вечер Датум: 09.04.1991