Автор: Марко Коловски Категорија: критика
НЕСТАНДАРДНО ДОБАР ИЗВЕДУВАЧКИ КВАЛИТЕТ
филхар,онијата со истакнати гости

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 10.02.2011

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВА РЕЦИТАЛА – ДВЕ НИВОА

Периодика: Вечер Датум: 01.04.1985

Автор: Цветан Станоевски Категорија: Осврт
БРИЛИЈАНТНО ДИРИЖИРАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.08.1962