Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БЛАГОРОДНИ САКРАЛНИ ЗВУЦИ
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ХОРОТ И ОРКЕСТАРОТ НАДЕЖДА ОД СССР ВО АДВЕНТИСТИЧКАТА ЦРКВА

Периодика: Вечер Датум: 16.05.1990

Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
СО ЗВУЦИТЕ НА СОЛО ПЕСНАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.08.1986

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
НА ВИСОКО ИЗВЕДУВАЧКО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.07.1980