Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА ВАСА БЕЛОШЕВИЌ И ВОКАЛНИТЕ СОЛИСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.03.1964