Автор: Ивона Саздовска Категорија: критика
СЕДУМ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ НАДЕЖИ
Концертот со Македонската филхармонија - прв чекор кон успехот

Периодика: Утрински весник Датум: 07.06.2008