Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ВО ПРЕСРЕТ НА НЕИЗВЕСНОСТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.09.1984

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
РАМНА ЛИНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.07.1984