Автор: Драган Серафимовски Категорија: критика
ТОПОЛ И ПРИРОДЕН ЗВУК ОД МАЈСТОРОТ НА МУЗИКАТА
симфониски џез концерт во домот на арм

Периодика: Дневник Датум: 26.12.2005

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
СИ ЗАЉУБИВ
МИКИ ЈОВАНОВСКИ-ЏАФЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.12.1994

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕ БЕШЕ ЗДОДЕВНО!
џез сеанса во изведба на четиричлената група; гоце мицанов, дамир имери, александар икономов и оливер дуев

Периодика: Вечер Датум: 08.03.1991

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПОЗИТИВНА ОЦЕНКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.11.1982