Автор: А. Митевски Категорија: критика
ЖЕШКО И ВОЗБУДЛИВО
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 03.03.1994

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЈУБИЛЕЈ СО МУЗИКАТА НА ВИВАЛДИ
за концертот на хорот и камерниот оркестар на мрт, диригент фимчо муратовски

Периодика: Вечер Датум: 09.02.1994

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
УСПЕШЕН РАЗВОЈ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.03.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНРЕДНО КАМЕРНО МУЗИЦИРАЊЕ – ОСРЕДНА ГЛОРИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.08.1973