Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
НЕИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА : НА МУЗИЧКАТА РЕВИЈА ВО ХАЛАТА НА СКОПСКИ САЕМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.01.1962

Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
УСПЕШЕН НАСТАП НА КУД „ВЛАДО ТАСЕВСКИ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.06.1960