Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВИОЛИНИСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА АЛЕКСАНДАР ПРИЛЕПЧАНСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.05.1957