Автор: Ивона Саздовска Категорија: критика
СЕДУМ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ НАДЕЖИ
Концертот со Македонската филхармонија - прв чекор кон успехот

Периодика: Утрински весник Датум: 07.06.2008

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МЛАДИТЕ НАДЕЖИ ИМПРЕСИВНО МУЗИЦИРАА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.06.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МЛАДИ МУЗИЧКИ ТАЛЕНТИ
КОН КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ПОСВЕТЕН НА МЛАДИТЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.06.2004