Автор: Тина Иванова Категорија: критика
РАХМАНИНОВ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА КОНЦЕРТНА СЕЗОНА
популарни дела, солист и диригент за отворањето

Периодика: Утрински весник Датум: 04.10.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МЕСТО ЧИКОЛИНИ ИНТЕРФЕСТ ГО ОТВОРИ ТИОЛИЕ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.10.2006